Ben uzman falan değilim ama kendimden yola çıkarak yorumlamak istiyorum bütün bu yazdıklarım benim nacizane düşüncelerim. Anladığım kadarıyla sen erkeklerden hoşlanmıyorsun, yani (çok özür dileyerek söylüyorum) gay değilsin. Ben aseksüelleri çocuk gibi görüyorum. Şuanki aklınla bir çocuk olduğunu düşün. Cinsellik yok, şeytanlık yok, diğer insanlardan farklı olarak dedikodu, ara bozma, arkasından kuyu kazma, bencillik vb. vb. gibi özellikleri ben hiç bir aseksüelde görmedim. Tıpkı olgun çocukar gibiyiz. Daha çok sohbet, daha çok eğlence, daha çok keyif arıyoruz. Bütün bunlardan yola çıkarak sende tıpkı çocuklar gibi kendi eşdeğerinle birlikte olmak vakit geçirmek istiyorsun. Mesela kız çocukları bir araya geldiğince evcilik, erkek çocukları bir araya geldiğinde top oynamak istemesi gibi. Erkek çocuğu top oynamak istediğinde gözü başka erkek çocuk arar gibi. Senin tek sorunun aradığını yanlış yerde aramışsın ve zannediyorum ki başına hiç olmaması gereken şeyler gelmiş. Bütün bunlardan önce tanışsakdık ve sana “yapma” diyebilseydim keşke 🙁 Daha çok detay var ama yazıya dökmek zahmetli ve vakit alıyor 🙁 Söylediklerimde doğruluk payı olduğunu düşünürsen yazabilirsin. İster özelden ister buradan. Hem senin bir şeyleri çözmene yardımcı oluruz hemde bizler birşeyler öğreniriz veya sen bizlerden birşeyler öğrenirsin.