Yanıtla: Merhaba…

Ana Sayfa Forumlar HOŞGELDİN Merhaba Merhaba… Yanıtla: Merhaba…

Anonim
Pasif

merhaba,

aseksüellik çevresinde dolanıp durmak çok sıkıcı. yeni düşünce yapılarını, yeni kişilikleri tanımak ve bunun üzerine hoş tandanslar yakalamaya çalışmak açıkça daha çok ilgimi çekiyor. bundan bir kaç yıl önce diğer sitede kendime dair bir çok olguyu anlatırken büyük kısım sustu. bir kaç kişi idik, sonuçta çok içine kapalı bir duruş sergileyenler canımı sıkmıştı. sonra facebook’ta bir grup vardı. orada düşünsel anlamda aklıma geleni paylaşırken bu sefer ben birilerinin canını sıktım. karşımda biz burada sadece aseksüellik çatısı altında bulunmak için varız tadında bir tepki gördüm. ya o zaman sitede paylaşın deseniz ona da yanaşmıyorlar. fasit daire içinde iletişimsiz tuhaf bir topluluk idi, anlayacağınız. ben iki tarafı da yeni insanları tanımak, yeni arkadaşlıklar kurmak içinde uygun bir platform olarak görmüştüm ki benimle aynı fikir de olan ancak bir avuç insan vardı. aseksüellik konusunda da konuşuruz da benim için zihninde soru işaretleri olanlara belki yardımcı olabilmekten öteye geçmez. aseksüellik üzerine kavramsal olarak bir yapılan bir konuşmaya katılacak biri değilim ve de lgbt tarzı muhabbetlerden bilhassa tiksinirim. açıkça onları umursamıyorum, kendimi o çatı altında görmüyorum. kendi gerçekliğimde yaşamaya devam edeceğim. bu kadar da açık sözlü olduğum için kusuruma bakmayın. yani eğer aseksüellik adına kavramlar bazında bir şeyler yapacaksam uzun süredir aquarian’ a çeviri konusunda yardımcı olamadım ki buradaki çevirilerin çoğu kendisine aittir ve konuda başlarda kendisine bilfiil yardımcı olabilme imkanım vardı da sonrasında sadece takıldığı yerler üzerinde beraber düşünmek ile yazdıklarını ikinci bir çift gözün taramasından öteye geçmedi.

kısaca ilgi alanları dahilinde her hangi bir konu başlığı açtığınızda ilgi alanlarım ve birikimim el verdiğince mevzuya dahil olmaktan zevk alırım. yani tek boyuta saplanıp kalmak can sıkıcı. main topic aseksüellik olabilir de niye kendimizi sınırlandıralım? eskiden bunun için bir türlü uygun ortam oluşmadı belki şimdi oluşur. bir umut işte. çok doluyum azizim.

görüşmek üzere…