Yanıtla: Seks olgusu olmasa olabilecekler

Ana Sayfa Forumlar ASEKSÜELLİK Aseksüel Bakış Seks olgusu olmasa olabilecekler Yanıtla: Seks olgusu olmasa olabilecekler

#657
Anonim
Pasif

Böyle bir dünya güzel görünüyor ama insanın üremesine yol açan içgüdünün olmaması insanlığın çocuk yapmayı hiç keşfedememesi ve bugünlere gelememesine sebep olurdu sanırım:)

Şaka bir yana, şehvetin ortadan kalktığı bir dünya düşünsek bile sadizm yine de varolabilirdi böyle bir dünyada. Kıskançlık, öfke gibi duygular yine insanların birbirine eziyet etmesine sebep olabilirdi. İnsan yine bencil olabilirdi.

Toplum olarak iyi olmak ve yukarıda yazılan olumsuz şeylerden korunmak eğitim ve çabayla gerçekleşebilir, bunun da -ülkemiz için- şimdikinden epey farklı olması gerekiyor. Bunu yakın zamanda düzeltemezsek her şey daha kötü olacak gibi görünüyor.