aseksüel telegram grubu

Ana Sayfa Forumlar TOPLULUK aseksüel telegram grubu

13 yazı görüntüleniyor - 1 ile 13 arası (toplam 13)
  • Yazar
    Yazılar
    Anonim
    Pasif

merhaba. sıklıkla belirttiğimiz üzere bu aseksuel.com zamanın gerisinde kalmış bir site. en kötüsü de birbirimize kişisel mesajlar gönderemeyişimiz ve bildirim gelmemesi sorunu. takip ettiğimiz bir başlık için bildirim alsak bile (takip etmediğimizde asla gelmiyor) eğer ayarlarını değiştirmezsek e-postalarımızda spam olarak görünüyor. bu yüzden telegram grubu açma fikri aklıma geldi.

tabii haklı olarak ”neden telegram?”diyebilirsiniz. telegram günümüzde çok popüler olan ve birçoğumuzun kullandığı whatsapp’ten çok daha kullanışlı bir uygulama. öncelikle biriye sohbet edebilmek için telefon numaralarımızı vermek zorunda değiliz. bunun için bir kullanıcı adı belirlemek yeterli oluyor.bunun dışında inanılmaz kullanışlı çok fazla bot var telegram’da.

tabii ilgilenmek isteyen olursa çok daha ayrıntılı açıklamalar yapabilirim. istek olması durumunda grubu kuracağım.

Anonim
    Pasif

Olabilir

Anonim
    Pasif

Ama pek fazla katılımcı olacağını sanmıyorum.

Anonim
    Pasif

Bence tek sorun sitenin zamanın gerisinde kalmış olması değil, kullanıcıların da aktif olmaması (bu kullanıcı topluluğuna ben de dahilim).

İyimser olmak gerekirse:
    En azından bize ait bir site var ve bu iyi hissettiriyor.

Çok iyi olur ancak bu fikrini çoğu kişi siteye girmediği için göremeyecek sanırım. Üzücü

Anonim
    Pasif

https://t.me/joinchat/FWi1_kRwsesAFv_MzXDk_w
    Ben grubu kurdum. Bu linke tıklayarak katilabilirsiniz. Şimdilik bir şey yok grupta ancak katılım olması durumunda geliştirebilirim.

asran
    Katılımcı

Grup kurmanız çok duyarlı ve olumlu bir yaklaşım. Umuyorum daha fazla kişi katılır; sorun ve düşüncelerini paylaşır…

admin
    Anahtar yönetici

Merhabalar,

Site yıllar önce aseksüel insanların birbirine ulaşması için kuruldu ve üyelerden hiç bir şekilde bir beklentimiz olmadı. Sitenin ayakta kalması için hiç bir reklam geliri vs. alma ihtiyacı da duymadık. Tek amacımız insanların daha hızlı iletişim kurmasını sağlamak. Athanasia’nın da belirttiği gibi esasen burada genel problem üyelerin aktif olmamaları. Sizlerin belirteceği özel bir çalışma varsa yardımcı olmaya hazırız.

Yardım ve yönlendirmeleriniz için teşekkür ederiz.

admin
    Anahtar yönetici

Hilal’in talebi üzerine özel mesaj sisteminin kurulumunu tamamladık. Artık üyeler olarak aranızda özel mesaj gönderimi yapabilirsiniz. Yalnız özellikle belirtmem gereken konu ise, kullanıcılar forumları aktif olarak kullanmadan sadece kendi aralarında mesajlaşmaları durumunda site yeni üyeler için yine aktif görünmeyecektir.

Sevgiler!

Anonim
    Pasif

Teşekkürler

Orion
    Üye

1+ yıldır ara ara bakarım siteye, sanırım aktivitede bir artış trendi var 🙂

marola
    Üye

bence twitter gerekli aseksüelleri temsilen bir twitter hesabı yani. türkiyede bunu üzerine almış biri yok. birimiz açsa ve çevresinde toplansak ne hoş olur 10-15 kişi de olsak geyik dönerdi 🙂

predator.00
    Katılımcı

twiter instagram kullanmıyorum telegram veya whasapp tercihimdir. Lakin şuan android bir cihazım yok olduğunda katılacağım 🙂

13 yazı görüntüleniyor - 1 ile 13 arası (toplam 13)
  • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.