Kimseler yok mu? :)

Ana Sayfa Forumlar HOŞGELDİN Merhaba Kimseler yok mu? :)

• Bu konu 10 yanıt içerir, 2 izleyen vardır ve en son 8 yıl 9 ay önce Anonim tarafından güncellenmiştir.
11 yazı görüntüleniyor - 1 ile 11 arası (toplam 11)
  • Yazar
    Yazılar
    Anonim
    Pasif

Herkese merhaba 🙂 Siteden Lambda’ daki Aseksüel belgesel gösterimi sonrasında haberdar olmuş ve çok sevinmiştim. Geçen seneden beri burdayım, fırsat buldukça da giriyorum bi şeyler okurum hevesiyle. Ama daha önce de bi arkaşın yazdığı gibi “tam terk edilmiş havasında buralar” :/ Daha efektif kullanabilmek adına ben ne yapabilirim diye düşündüm ama sonuçsuz kaldım. Peki burda olmasa da başka yerlerde yazan eden var mı ve bizle paylaşmak isteyen? 🙂

Anonim
    Pasif

var

Anonim
    Pasif

sen yinede arada bir gir bak,mesela ben 8 aydır ilk kez girdim ve mesajını gördüm.Sitede güzel olmuş bu arada.Şu sıralar ingilizce öğreniyorum,demin Aven e girdim,sonra burası aklıma geldi…
    hmm demek Aseksüellikle alakalı bi belgesel var.bende şimdi senden öğrendim.Bi link atsaydın keşke,neyse bulurum ben onu 🙂

Anonim
    Pasif

Merhaba! 🙂 Ben yine de şöyle link vereyim: http://m.youtube.com/watch?v=fcSlwAjgJqU
    AVEN’i ben de bi kurcalamaya niyetlendim ama hem çok karışık hem ıngilizcem yetersiz. Bi ihtimal de yetersiz olduğumdan karışık geldi, bilemedim. 🙂

Anonim
    Pasif

Bende ingilizcemi geliştiririm belki diye düşündümde…üşendim 🙂
    link içim teşekkürler,burda yazışmak çok güzel bence.evet ıssız,evet yazdığını 4 gün sonra gördüm ve yazdım,sende 4 gün sonra görmüşsün,güvercinle haberleşsek daha hızlı olurdu ve aramızdaki diyalogda artardı.

Anonim
    Pasif

Sonra da kimseler yok diye sitemkâr bi havaya bürünüyorum! 🙂 Ama bak bu sefer bi günde yakaladım, gelişiyoruz.

Anonim
    Pasif

gumgumok , bak siteye biraz yorum attım,canın sıkılırsa yorum at 😀
    bak mesela 1 saat önce yorum atmışsın,görünce yüzümde salak bi gülümseme belirdi… sanarsınki iş başvurum kabul edilmiş falan… bugünde bir fastfood yerine iş başvurusu yaptım,kurslarla falan çakışıyo…

azsonra kursa gitcem ama akşam saat 10 gibi nette olurum. 🙂

Anonim
    Pasif

Ben de yorum attığın an kurstaymışım 😛 Başvuru için bol şans 🙂

Anonim
    Pasif

sağol,kabul edildim ama gitmeyeceğim/gidemeyeceğim.yılbaşı yaklaştığı için kobiler şirketler hazırlık yapıyo…
    hiç işe giremesemde yılbaşında 3 günlük falan işlere girerim
    ne kursu ??

Anonim
    Pasif

biraz kendinden bahsedermisin ?

Anonim
    Pasif

Hayır, bu başlığı açarken kendimden bahsetmek niyetinde değildim zaten. Daha fazla sohbet havasında yürümesin hatta, daha güzel ve yerinde olur. 🙂

11 yazı görüntüleniyor - 1 ile 11 arası (toplam 11)
  • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.