merhaba

Ana Sayfa Forumlar HOŞGELDİN Merhaba merhaba

• Bu konu 3 yanıt içerir, 4 izleyen vardır ve en son 9 yıl 9 ay önce Anonim tarafından güncellenmiştir.
4 yazı görüntüleniyor - 1 ile 4 arası (toplam 4)
  • Yazar
    Yazılar
    umut75
    Üye

Herkese selam olsun. Siteyi ilk keşfettiğim zaman heyecanlanmıştım. Ama şimdi görüyorum ki pek aktif bir site değil. Hayal kırıklığına uğramadım desem yalan olur.
    Yine de kalan sağlar bizimdir diyerek ben içimdekileri dile getireyim duyan olursa ne mutlu bana. Benim siteye giriş amacım kendim gibi düşünen bir insan bulabilirsem evlenmek. Hayatımda hiçbir şeyden şikayetçi değilim. Üniversite son sınıf öğrencisiyim, gelecek kaygım iş hayatım için yok. Güzel bir ailem, güzel arkadaşlarım var. Tahmin edeceğiniz üzere cinsellik anlamında içimde bir boşluk var. Bu durumdan ben rahatsız olmasam da yaşadığım ilişkilerde bu hep sorun olarak karşıma çıktı. Çevremdeki kişilere söylemek yada anlatmak istemiyorum kendimi. İktidarsız yada eşcinsel olarak yargılanmaktan sıkıldım. Fakat sırf bu yüzden de yalnız yaşamak ya da yalnız ölmek istemiyorum. Kendim gibi birini bulursam aseksüel bir evlilik düşünüyorum. 24 yaşında yakışıklı sayılabilecek, eğlenmeyi seven, bulduğu her fırsatta seyahat eden, daha önce gitmediği ülkelere gitmeye çalışan, fotoğraf çekmeyi seven bir insanım.
    Belki de bu yazdıklarımı kimse okumayacak, okuyan için de anlamsız gelebilecek boş bir çaba içindeyim. Ama durum bu. Buraya kadar okuduysanız bile teşekkürler. Mutlu yarınlara 🙂

Anonim
    Pasif

Mrb

aquarian
    Üye

Aşk, sevmek, sevilmek güzel şeyler. Ama ruh eşini bulmak şans bence. Hele evlilik, biraz… mm…
    Umarım istediğin gibi biriyle karşılaşırsın, ancak hayatını evlilik temeli üzerine oturtmayarak da mutlu olabilmeni dilerim. Tuhaf bir konu çünkü, evlilik.

Anonim
    Pasif

vay be bende aynı böyle düşünüyodum işte…
    🙂

4 yazı görüntüleniyor - 1 ile 4 arası (toplam 4)
  • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.