Herkese selamlar! Siteye bir süredir üyeyim fakat bir türlü yazma fırsatım olmamıştı. Neyse, artık var. 🙂 Bu yüzden çok geç olmadan sizlere kendimi biraz tanıtmak isterim. İsmim İnci. 25 yaşındayım. Ocak sonunda 26 olacağım. İstanbul’danım. Üniversite son sınıfta öğrenciyim, Siyaset Bilimi okuyorum. Hobilerimi sonra söylerim. ^^
Birçok kafa karışıklığı ve hüsran sonucu varılan bir “BENİM NEYİM VAR?!?” hezeyanı sonrası internette araştırma yaparken aseksüellik ve AVEN’la tanıştım ve hiçbir şeyimin olmadığını öğrenip rahatladım. ^^ Bu olay birkaç ay öncesine, yaz aylarına denk geliyor. O günden beri kendimi aseksüel olarak tanımlıyorum. Zaman zaman yine kafa karışıklıkları, sorgulama durumları oluyor tabi ama en azından yalnız olmadığımı biliyorum ve durumu tartmak istediğim zaman kullanabileceğim düşünsel araçlara sahibim artık. Gerçekten de aseksüelliğimi keşfetmemle birlikte toplumsal cinsiyet ve cinsellik (gender & sexuality) konularına ilgim genel anlamda çok arttı. Sadece kendi cinselliğim değil, genel olarak cinselliğe dair bir nevi eğitim oldu benim için bu süreç. Artık aseksüelliğin yanı sıra LGBTIQA+ topluluğu ve haklarıyla da daha yakından ilgili bir birey olduğumu söyleyebilirim. Şu kısaltmayı da değiştirip daha kısasını bulsunlar artık! 🙂
Siz diğer sevgili aseksüellerle konuşmak, tanışıp kaynaş olmak isterim. Lütfen yazmaktan çekinmeyin. Sevgiler. ^^